Financieel advies & budgetcoaching

Als u het financiële overzicht kwijt bent, kan Danthec u helpen uw financiële huishouding weer op orde te krijgen. Door u vakkundig te begeleiden in uw hulpvraag helpen wij u met het opzetten van een overzichtelijke administratie zodat u meer inzicht krijgt in uw financiële situatie. Ook maken wij met u een budgetplan dat is gericht op een juiste balans tussen inkomsten en uitgaven. Deze worden op elkaar afgestemd zodat er rust en orde komt in uw financiële situatie.

Bij budgetcoaching staat uw budget en het hiermee omgaan centraal. Budgetcoaching is een preventief middel om te voorkomen dat er een situatie ontstaat waarbij er structureel meer uitgaven dan inkomsten zijn. Danthec geeft u ook advies en praktische tips met betrekking tot uw financiën. Door zich te verdiepen in uw persoonlijke situatie, kunnen wij u inzicht geven in mogelijke valkuilen zodat u een disbalans tussen uw inkomsten en uitgaven kunt voorkomen.

Danthec financieel advies & budgetcoaching, persoonlijk en betrouwbaar

Informatie
Wilt u meer weten wat Danthec voor u kan betekenen?
Vul dan het 
contactformulier in, bel +31(0) 626218238 of mail naar info@danthec.nl


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /nfs/c11/h03/mnt/195008/domains/danthec.nl/html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399