Schuldhulpverlening

Als u zich in een situatie bevindt waarbij er structureel meer uitgaven dan inkomsten zijn, u schulden heeft of het financiële overzicht kwijt bent, kan Danthec u helpen uw financiële huishouding weer op orde te krijgen. Door u vakkundig te begeleiden in uw hulpvraag, helpen wij u met het opzetten van een overzichtelijke administratie zodat u meer inzicht krijgt in uw financiële situatie. Wij kunnen u ook advies geven hoe u meer balans in uw inkomsten en uitgaven kunt krijgen. Indien u schulden heeft, kunnen wij optreden als intermediair tussen u en de schuldeisers waarbij naar een oplossing wordt gezocht met de schuldeisers. Wij bekijken samen met u welke vorm van hulpverlening uitkomst voor u kan bieden. Dit kan bijvoorbeeld het treffen van een betalingsregeling zijn, maar ook herfinanciering, schuldbemiddeling of schuldsanering zijn mogelijke oplossingen.

U kunt ook bij Danthec terecht voor budgetcoaching. Bij budgetcoaching staat uw budget en het hiermee omgaan centraal. Budgetcoaching is een preventief middel om te voorkomen dat er schulden ontstaan. Bij deze vorm van hulpverlening geven wij u advies en praktische tips met betrekking tot uw financiën. Door ons te verdiepen in uw persoonlijke situatie, kunnen wij u inzicht geven in mogelijke valkuilen zodat een disbalans tussen uw inkomsten en uitgaven kan worden voorkomen.

Informatie
Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Vul dan het 
contactformulier in, bel +31(0) 626218238 of mail naar info@danthec.nl.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /nfs/c11/h03/mnt/195008/domains/danthec.nl/html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399