ZZP’ers

Ook als zzp’er bent u bij Danthec van harte welkom. Uit ervaring weten wij dat als (startende) ZZP-er er veel zaken op u afkomen. U kunt bij ons terecht voor financiële en fiscale begeleiding. Wij kunnen u verschillende financieel- administratieve en fiscale zaken uit handen nemen en u, waar nodig, van advies voorzien.
Onze diensten omvatten o.a:
– de verwerking van uw administratie (per maand of per kwartaal);
– het opstellen en indienen aangifte inkomstenbelasting;
– het opstellen en indienen aangiften omzetbelasting (BTW);
– het aanvragen van de eventuele voorlopige aanslag inkomstenbelasting;
– het verzorgen van bezwaarschriften en aanvragen om uitstel of andere regelingen
– het opstellen van de tussentijdse cijfers;
– het evalueren van de cijfers en de voortgang of
– het verzorgen van uw volledige administratie, inclusief de aangiften omzet- en inkomstenbelasting en het opstellen van maand-, kwartaal- of jaarrapportages.

Onze werkzaamheden gaan verder dan alleen het verzorgen van uw administratie en uw belastingaangiftes. Danthec kan u ook van advies voorzien op fiscaal en boekhoudkundig gebied, maar ook op het gebied van uw pensioenopbouw.

Pensioenadvies
Als zzp’er bent u zelf verantwoordelijk voor het opbouwen van een aanvullend pensioen. U doet u er verstandig aan vroegtijdig advies in te winnen omdat het opbouwen van een pensioen de nodige planning vereist. Danthec kan u hierin adviseren en de mogelijkheden voor u op een rij zetten.

Informatie
Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Vul dan het contactformulier in, bel +31(0) 626218238 of mail naar info@danthec.nl


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /nfs/c11/h03/mnt/195008/domains/danthec.nl/html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399